Snart 4 veckor

Imorgon blir kaninungarna 4 veckor, och dom har hunnit bli riktigt söta! :) Det firar vi med lite nya bilder.
Regn

Usch blir så trött på detta väder, har regnat hela veckan. Har varit sjuk sen i måndags också, förkyld och feber. Så min syster har fått tagit handom mina kaniner, gett dom mat och vatten, tagit ut dom i deras hagar och så. Men idag var jag ute vid dom i alla fall bebisarna blir ju 4 veckor på söndag, och dom bara blir större och större, och tjockare och tjockare. Jag är så glad att alla mår bra och får mat av My, hon är så duktig med sina bebisar. :)

Skulle ju fota dom i måndags eller tisdags, men eftersom att jag har varit sjuk så får de bli nya bilder till helgen i stället!Hemma!

Har varit hemma hos mormor i helgen, så kaninerna har inte fått komma ut någonting alls.. alla har fått vara i sina burar i två dagar, så tycker lite synd om dom. :( Men oj vad glada dom blev när jag kom hem igen! Satt och gosade med Mirabelle i säkert en timme! Ungarna och My mår toppen, dom är 3 veckor idag så dom har börjat smaka lite på pellets och hö. Tänkte fota dom imorgon, så nya bilder kommer att dyka upp imorgon eller på tisdag. :)


Ny bild

På söndag blir kaninungarna 3 veckor, tiden går så snabbt! Fast det är ju också nu det börjar bli roligt med att ha kaninungar, alla har öppnat ögonen och vissa har även börjat hoppa runt lite i buren. :) Dom blir bara sötare och sötare för varje dag.Fotade en av bebisarna idag också! Öronen är för söta just nu.. :')


Nya bilder på ungarna

Passade på att fota kaninungarna idag, dom har inte öppnat ögonen ännu.. men det är inte långt kvar! :)
Dom har så fina runda och goa magar, riktiga små tjockisar!
Regn

Har regnat hela veckan nu, så kaninerna har fått vara i sina burar sen i måndags. Trodde att det skulle bli bättre väder idag, men nej. Tror att dom får komma ut i alla fall MÅSTE verkligen städa Nisses bur idag såg jag nyss..
Annars mår väl alla bra, ungarna är 10 dagar nu och har hunnit blivit riktigt söta! Dom kommer nog öppna ögonen vilken dag som helst nu! :) Om någon vecka kommer de även att börja utforska buren, så spännande!

Kaninungarna

Imorgon blir My's kaninungar 1 vecka gamla, en unge var tyvärr död idag när jag kollade till dom. Men inte så konstigt för den var ungefär hälften så stor som dom andra..
Men nu finns det 4 ungar i boet, runda och fina magar! My är så duktig med dom små :)


Mirabelle och Nisse

Idag har Nisse varit ute och hoppat lös på gården för första gången, gick hur bra som helst! Han kom när jag ropade, och var jätte duktig! :)
Mirabelle har också fått hoppa av sig lite, även hon var jätte duktig!
Bilder

Här kommer lite bilder på en av Mirabelles kaninungar som blev 8 veckor i fredags..


Sam


Kaninungar!

Idag vid 13.00 födde My sina ungar. Jag var med hela tiden, och allt gick bra! Hon var så duktig och bäddade ner dom i massor av halm och päls. Jag såg inte riktigt hur många det var, och vill inte vara där och störa nu första dagen. På måndag eller tisdag tänkte jag försöka kolla lite försöktigt så att alla mår bra och räkna dom.
Bilder kommer på ungarna om någon vecka! :)

RSS 2.0