26 Maj

Förlåt så mycket, men har inte haft tid att blogga någonting på hela veckan. Men alla kaniner mår i alla fall bra, en av ungarna har också blivit tingad och flyttar den 9 juni.
Kommer inte att ha tid att blogga i helgen heller, då jag inte kommer att vara hemma. Min syster kommer att ta handom kaninerna då. :) Så ni får ha det så bra!


Sommarväder

Idag har kaninungarna fått flytta från mamma till en egen bur, de blev 7 veckor igår och jag brukar alltid låta dom bo själva i en bur någon vecka innan de ska flytta. Det har också varit riktigt fint sommarväder ute idag, så passade på att ta ut ungarna lite i solen! :)
Har även bestämt mig för att behålla två honor, så de andra två hanarna är nu till salu.

Här ligger de och vilar i skuggan!

TILL SALU

Vi har nu två renrasiga franska vädurs pojkar födda den 1 april 2012 som söker nya hem. De kommer att få en vuxenvikt på 5-7 kg och kräver stora burar. Franska väduren som är känd för sitt otroligt lugna/snälla temperament passar utmärkt som första kanin, barnkaniner/kelkaniner. Med varje unge medföljer övergångsfoder,härstamningsbevis och skötselråd.

Färg: Svart manteltecknad 400:- SÅLD!

Färg: Svart 400:- SÅLD!


Kyckling bilder

Fotade en av kycklingarna, dom blev 1 vecka idag. Så här får ni se lite bilder på en av dom. :)Onsdag

Har inte hunnit med bloggen någonting nu, har haft fullt upp hela veckan. Men nu till helgen hade jag tänkt att fota kaninungarna som blir 6 veckor.. Har även bestämt att jag ska behålla två honor, de andra två kommer att säljas till fina hem! :)
Förra helgen kläcktes även fyra små kycklingar, de är hur söta som helst. Ska fota dom i helgen så kanske kommer upp några bilder på dom också, eller vad säger ni? :D 

Mera bilder


Snart 5 veckor, hur söta som helst! :)

RSS 2.0